Voucherregeling thuiswerkplan: vraag het aan via ArboNed

Regio
Zwolle
Gezond en veilig thuiswerken

Wilt u met uw organisatie ook na de coronacrisis (voor een deel) thuis blijven werken? Dan kunt u daarvoor subsidie krijgen via de Voucherregeling thuiswerkplan/hybride-werkenplan van Twente Mobiel, onderdeel van provincie Overijssel. Deze regeling is verlengd en aan te vragen tot uiterlijk 30 november 2022 of totdat het budget bereikt is. De subsidie is voor ondernemers, bedrijven en organisaties in de provincie Overijssel met minimaal 50 werknemers.  

Subsidie thuiswerkplan /hybride-werkenplan

Thuiswerken is een belangrijke maatregel tegen verspreiding van het coronavirus. Maar ook na de coronacrisis willen veel bedrijven voor een deel thuis blijven werken. Hoe regelt u dat als bedrijf? De Voucherregeling thuiswerkplan van provincie Overijssel krijgt u subsidie om een thuiswerkplan/hybride-werkenplan te laten maken door een extern adviseur.

ArboNed regelt het voor u

Heeft u nog geen gebruik gemaakt van deze regeling? ArboNed maakt het u graag makkelijk. Wij verzorgen voor u de subsidieaanvraag en stellen samen met u een thuiswerkplan op. Met dit plan heeft u een gestructureerde aanpak waarmee uw werknemers op een gezonde manier kunnen thuiswerken. 

Voordelen:

  • Gestructureerd thuiswerkplan of hybride-werkenplan voor uw organisatie
  • Professioneel en toekomstbestendig voor u samengesteld
  • Geringe tijdsinspanning. ArboNed neemt u het werk uit handen. 

Extra voordeel: Uw Risico-inventarisatie- en evaluatie (RI&E) is met de aanvulling van het thuiswerkplan weer up-to-date. U heeft de risico’s van thuiswerken immers goed in kaart gebracht.

Hoogte subsidie

De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het aantal werknemers dat uw bedrijf telt en varieert van € 3000,- tot  € 4000,-.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wilt u gebruik maken van de provinciale Voucherregeling thuiswerkplan en u hierin laten bijstaan door ArboNed?

  • Stuur dan een e-mail naar Joline.van.Schooten@arboned.nl. Gebruik als onderwerp: ‘Voucherregeling thuiswerkplan’ en de naam van uw bedrijf.
  • Voeg bij deze e-mail een scan van de door u ingevulde en getekende machtiging. Wij vragen de subsidie vanuit de Voucherregeling thuiswerkplan voor u aan.
  • Vervolgens maakt Martin van den Heuvel, arbeids- en organisatiedeskundige bij ArboNed in uw regio, een afspraak met u om samen het thuiswerkplan op te stellen.