Kennissessie: AVG en verzuimbegeleiding

Regio
Utrecht
Kennissessie: AVG en verzuimbegeleiding

Dit jaar is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) ingegaan. U heeft er als werkgever ongetwijfeld al mee te maken gehad. Als arbodienst voor het mkb hebben wij er de afgelopen maanden in ieder geval veel vragen over gekregen en wij delen onze ervaringen graag met u.

Kennissessie

Op 11 september organiseert ArboNed ’s middags een gratis kennis- en netwerksessie die ingaat op de gevolgen van de nieuwe wetgeving in relatie tot verzuimbegeleiding. Hierbij kunt u denken aan zaken als: wat mag u vastleggen van een zieke werknemer en wat mag een arbodienst aan u terugkoppelen? Kortom: praktische informatie in een interactieve setting!

Programma en locatie

De kennissessie vindt plaats op 11 september in het Van der Valk Hotel 'De Witte Bergen', Rijksweg 2A Eemnes.

Het programma:

  • 13:00 uur  Ontvangst met koffie/thee
  • 13:30 uur  Welkom door Irma Eusman, regiomanager ArboNed
  • 13:35 uur  Heldere uitleg over de AVG en de gevolgen daarvan voor de omgang met een zieke werknemer in de praktijk door Pauline Oberink, bedrijfsjurist ArboNed en Thomas Harting, arts ArboNed
  • 15.45 uur  Afsluiting door Irma Eusman

Aansluitend is er gelegenheid tot netwerken met vertegenwoordigers van andere bedrijven uit de regio en met deskundigen van ArboNed, onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden

Via onderstaande button kunnen u en een introducé zich uiterlijk 6 september aanmelden voor deze regionale kennis- en netwerksessie. Als u zich heeft aangemeld, ontvangt u een bevestiging van ons.

Ik meld me aan voor de gratis kennissessie