Terugblik kennissessies Den Bosch: ‘Vitale medewerkers, vitaal bedrijf’

Regio
's-Hertogenbosch
03 april 2023 bijgewerkt
Terugblik kennissessies

‘Hoe bevordert u de gezondheid en vitaliteit op de werkvloer?’ dat was het centrale thema van de kennissessie van ArboNed Eindhoven op dinsdag 28 maart 2023 in Den Bosch. De professionals van ArboNed Eindhoven ontvingen hun klanten op de gratis bijeenkomst, waar ook ruimte was om informeel te netwerken met ondernemers en HR-professionals werkzaam in het mkb.

Programma

Tijdens de kennissessie zijn onze klanten meegenomen in een drietal korte presentaties waarbij we vanuit verschillende invalshoeken wat verteld hebben over vitaliteit. Om de sessies persoonlijk in te steken, zijn er groepen gevormd en is er gewerkt met een doordraaischema.

Door middel van een korte quiz werd het ijs gebroken en de sessie afgetrapt. Voor en na de presentaties hebben de deelnemers de mogelijkheid gehad om een health check uit te laten voeren, en wat ervaringen met elkaar te delen. 

In Den Bosch heeft arts in opleiding tot bedrijfsarts, Wessel de With, de klanten meegenomen in hoe je vitaliteit uit kan dragen binnen het bedrijf. De vitaliteit- en gezondheids-deskundige (VGD), Joost van de Groep, heeft aandacht besteed aan het Preventief medisch onderzoek (PMO) en Ronald Klee, arbeids- en organisatiedeskundige, heeft de klanten wat verteld over het mentale aspect van een vitaal bedrijf. 

Tijdens de aansluitende lunch hebben we veel positieve reacties mogen ontvangen over de diversiteit van het programma en de opzet van de kennissessie. De deelnemers zijn met concrete tips naar huis gegaan. Erg geslaagd dus! 

Terugblik kennissessiesTerugblik kennissessies