Even voorstellen: salesmanager Hester Buskens

Regio
Rotterdam
Even voorstellen

Collega Hester Buskens werkt al 11 jaar bij ArboNed in Rotterdam, maar heeft sinds kort een nieuwe functie als salesmanager. Tijd voor een nadere kennismaking.

Wat is jouw achtergrond?

“Voor veel klanten ben ik geen onbekende, de meeste zullen mij kennen vanuit de functie re-integratie- en preventieadviseur. Voordat ik bij ArboNed kwam, werkte ik ook bij een arbodienst, maar dan in de rol van vertrouwenspersoon en bedrijfsmaatschappelijk werker. Je kunt wel zeggen dat ik door de jaren heen de arbodienstverlening goed heb leren kennen. Ik heb bij veel verschillende bedrijven ervaring opgedaan wat mij in deze rol helpt om klanten goed te adviseren.”

Wat is jouw rol als salesmanager?

“In mijn rol als salesmanager houd ik me bezig met relatiebeheer van alle klanten met 50 of meer werknemers en het aansluiten van nieuwe klanten voor ArboNed Rijnmond. Voor onze bestaande klanten ben ik een kennispartner als het gaat om inzetbaarheid en verzuim. Graag kom ik bij de klanten langs en bespreek ik de mogelijkheden om hun bedrijf gezond en vitaal te houden.”

Wat vind jij het mooie aan jouw werk?

“Het mooie aan het werk vind ik samenwerken met mensen en met elkaar iets moois neerzetten bij een bedrijf. Door soms kleine aanpassingen kunnen er al grote verschillen gemaakt worden. Met elkaar kun je hiermee een mooi resultaat bereiken.”

Met welke vragen kunnen klanten bij jou terecht?

“Alle klanten hebben een eigen re-integratie- en preventieadviseur die met de klant meedenkt. Ik kom in beeld als er vragen zijn over de dienstverlening en samenwerking.”

Wat kan ArboNed Rotterdam voor het mkb betekenen?

“Gezonde werknemers zorgen voor een gezonde onderneming. ArboNed kan helpen verzuim te voorkomen en als er verzuim is dit zorgvuldig te begeleiden. De kosten van verzuim kunnen flink oplopen, door loondoorbetaling bij ziekte en de re-integratie verplichtingen. Een verzuimdag kost een ondernemer gemiddeld 300 euro per dag. Aandacht besteden aan het voorkomen en verlagen van verzuim, kan dus veel betekenen voor zowel werkgever als werknemer.”

Tot slot: wil je nog iets anders meegeven?

“ArboNed denkt graag met de werkgever mee. Dus zoek ons op bij vragen.”