Kennissessie arbeidsconflict groot succes

Regio
Den Haag
ArboNed Den Haag organiseerde een speciale kennissessie over arbeidsconflicten

Samen met Hofrecht advocaten organiseerden wij een gratis kennissessie over arbeidsconflict voorkómen en genezen. Daarin gingen we in op de rol van de bedrijfsarts en wat u als werkgever zelf kunt doen in aanloop naar een mogelijk conflict en als er sprake is van een arbeidsconflict. De kennissessie is goed bezocht door veel lokale ondernemers.

Aanpak arbeidsconflict

Tijdens de sessie kwamen de verschillende vormen van arbeidsconflicten aan bod. Zo werden de mogelijkheden van de inzet van een bedrijfsmaatschappelijk werker of een arbeidsdeskundige besproken. Een bedrijfsmaatschappelijk werker wordt vaak als positief ervaren om de communicatie op een laagdrempelige manier weer op gang te brengen. Want het advies bij een arbeidsconflict: blijf communiceren en zorg snel voor de-escalatie. Op onze website hebben wij ook kort de mogelijkheden bij een arbeidsconflict op een rij gezet.

Netwerk

Na de sessie was er ruim mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan over dit onderwerp. Zo stonden onze experts en onze partners van Hofrecht advocaten klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Meer informatie

ArboNed Den Haag helpt u gezond ondernemen. Onze experts staan voor u klaar zodat we uw verzuim kunnen voorkomen en verlagen, gezondheidsrisico’s verminderen en gezondheid bevorderen. Met onze gratis kennissessies informeren we u graag vrijblijvend over deze mogelijkheden. Onze volgende kennissessie gaat over de recente wijzigingen in de arbeidswet en vindt plaats op 17 april om 13.30, aanmeldingen kunt u sturen naar heleen.van.der.meer@arboned.nl.