Gezond en vitaal samen met Willem II

Regio
Breda
Gezond en vitaal

Als partner van voetbalclub Willem II mocht ArboNed Breda aanschuiven bij een speciale sponsorlunch. De sponsoren van Willem II konden tijdens een smakelijke lunch kennis maken met onze professionals en kregen praktische tips over gezondheid en vitaliteit op de werkvloer. Tijdens de lunch heeft ArboNed Breda het Preventief medisch onderzoek (PMO) verloot onder de aanwezigen. Bedrijf Sense Company uit Tilburg was de gelukkige winnaar.

Winnaar PMO

Sense Company is een jong bedrijf met veel werknemers tussen de 20-30 jaar. Een doelgroep die zichzelf nog fit voelt, maar waar de kans bestaat dat ze een ongezonde leefstijl hebben. Dat kan voor de toekomst veel gevolgen hebben. Goed om dit te onderzoeken tijdens het PMO. De opkomst van het PMO was 100%, een prachtig resultaat. Alle persoonlijke resultaten zijn besproken met de individuele werknemers en eventuele vervolgacties geadviseerd.

Al met al een mooie prijs en een fijne samenwerking. Bedankt Sense Company.

Willem II

Orthe Slaats, Sense Company en Bob Boom, vitaliteits- en gezondheidsdeskundige bij ArboNed

Meer over het PMO

Hoe gezond en vitaal is uw organisatie, waar krijgen uw werknemers energie, of juist stress van? Het PMO van ArboNed geeft uw werknemers snel duidelijkheid over hun psychische en fysieke gezondheid. De resultaten ontvangt u in een rapportage met een bedrijfsspecifieke toelichting.

Meer over het PMO