Maak kennis met Debby Wissing, regiomanager ArboNed Arnhem

Regio
Arnhem
Debby Wissing, regiomanager ArboNed Arnhem

Sinds 1 februari 2021 is Debby Wissing de nieuwe regiomanager van ArboNed Arnhem. Ze is een bekende in de regio en nieuw bij ArboNed. We bellen haar om nader kennis te maken.

Je bent nieuw in de arbodienstverlening, waarom ArboNed Arnhem?

Ik ben niet helemaal onbekend met arbodiensten, ik werkte voor een ‘volmacht’ (een bedrijf met de volmacht (bevoegdheid) om namens een of meer verzekeraars verzekeringen af te sluiten en te beheren). Ik was manager van de afdeling verzuim en betrokken bij verzuimverzekeringen voor ondernemers. Daar is mijn interesse gewekt voor arbodienstverlening.

Verzuim is een complex onderwerp. Er zit soms zoveel voor een ziekmelding, wat had je kunnen doen om het te voorkomen? Maar ook na een ziekmelding. Dan moet gekeken worden naar wat kan een werknemer nog wel. Kijken naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Om daaraan mee te werken, heb ik gekozen voor ArboNed.

Hoe bevielen je eerste maanden?

Het is bijzonder om in deze tijd te starten waar nog heel veel online gaat en je merkt dat sommige mensen nog zoekende zijn. Wat me wel direct opvalt, is dat ArboNed Arnhem een warm bad is. De dynamiek binnen het team en de professionaliteit van de experts is zo prettig. Iedereen doet zijn best voor elkaar en al zijn onze artsen altijd drukbezet, niemand is te beroerd om een spreekuur van elkaar over te nemen. Zo zorgen we samen dat onze klanten op tijd geholpen worden.

Waar wil je aan werken met ArboNed Arnhem?

Ik zou die professionaliteit en kunde nog meer uit willen dragen in de regio. Net als ons onderscheidend vermogen. Ik vind het praten met klanten en in contact komen met ondernemers in de regio dan ook erg belangrijk.

Hoe ga je dat doen?

Ik ga beginnen met de Achterhoek, daar kom ik zelf vandaan en heb ik een netwerk. Ik wil ondernemers mee laten profiteren van onze goede artsen en dienstverlening. Dat zal de komende tijd vooral online zijn maar hopelijk ook snel meer fysiek op locatie.